A A A ћир |  lat  
Naslovna » Aktuelno » Vesti » Đurić: Neće nas zaustaviti kukavičke pretnje terorista u borbi za istinu

Đurić: Neće nas zaustaviti kukavičke pretnje terorista u borbi za istinu

11. decembar 2019.

Kukavičke pretnje terorista neće nas zaustaviti u borbi za istinu o stradanju našeg naroda na Kosovu i Metohiji.

Marko Đurić

Foto: Tanjug

Ekstatična nekrofilija terorističkih piona, poput Ziberaja, Pacolija i Toma Gašija, ne može da prikrije činjenicu da su pokretači sukoba na Kosovu i Metohiji i najveći zločinci bili ljudi koji se danas predstavljaju kao politički lideri albanskog naroda.

Da tragedija bude veća, na njihovim zločinačkim rukama je jednako krv Srba i Albanaca, i oni danas, kao i devedesetih godina prošlog veka, ne prezaju od zlodela kako bi ostvarili svoje terorističke i kriminalne ciljeve.

Svi građani Kosova i Metohije, bez obzira na nacionalnost, jesu taoci njihove krivice, i oni će očigledno biti spremni da na svaki način spreče da ih sustigne pravda, a bojim se da neće prezati ni od izazivanja novih nemira i sukoba.

Oni koji se danas bave politikom na Kosovu i Metohiji, a savest im je čista, bilo zato što su bili premladi za rat ili nisi želeli da učestvuju u privatnoj gerili grupice šefova kriminalnih gangova, moraju da se ograde od ludačkih pretnji i poruka UČK vrhuške i budu glas razuma, a ne učesnici u antisrpskoj histeriji.

Pretnje fejsbuk i tviter heroja poput Ziberaja, Pacolija i Gašija jesu deo tragikomične predstave, koja je u ovom trenitku više komična, ali ima potencijal da postane i tragična. Zato je neophodno uložiti napore da se svi glumci u tom ludačkom igrokazu zaustave i spreče u svom mahnitanju pre nego što bude kasno.