Насловна » Актуелно » Вести » Ђурић: Тачи подилази злочинцима и криминално-терористичким структурама

Ђурић: Тачи подилази злочинцима и криминално-терористичким структурама

30. децембар 2017.

Одлука Хашима Тачија да помилује злочинце који су хладнокрвно убили читаву породицу, укључујући трогодишњу и деветогодишњу девојчицу, због тога што је један од чланова породице био у регуларним полицијским формацијама своје државе, а против сепаратиста, показатељ је потпуне заблуделости и губитка вредносног компаса дела албанских политичких структура на Косову и Метохији.

Фото: Канцеларија за КиМ

Након оркестриране акције политичког опструирања рада специјалног суда за злочине такозване ОВК, Тачи је наставио да подилази злочинцима и криминално-терористичким структурама, показавши у чијим је рукама заправо моћ одлучивања на Косову и Метохији.

Врхунац је лицемерја то што је Тачи, познат и под конспиративним терористичким надимком „Змија“, само дан након што је помиловао зликовце одговорне за смрт једне породице, отишао да положи цвеће на спомен-обележју несталим лицима, и тиме је само демонстрирао изопаченост свог моралног система.

Србија ће наставити да инсистира на расветљавању и кажњавању злочина припадника терористичке ОВК, не правећи међу жртвама разлику по националности.