Насловна » Актуелно » Вести » Ђурић: Странке Пацолија и Ђиласа отворено говоре једним гласом подршке разбијању Србије
Етнички мотивисани инциденти на Косову и Метохији, 2021. Преговарачки процес са Приштином Informator
Време од преузимања обавезе формирања ЗСО
Година Месец Недеља Дан
Исказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19 Pecat

Ђурић: Странке Пацолија и Ђиласа отворено говоре једним гласом подршке разбијању Србије

24. децембар 2019.

Алијанса за ново Косово контроверзног бизнисмена Беџета Пацолија и странка конторверзног бизнисмена Драгана Ђиласа данас јавно и отворено говоре једним гласом, гласом подршке разбијању Србије, снажним гласом против кампање повлачења признања једнострано проглашене независности Косова, које је један од назначајнијих успеха Србије у заштити наше преговарачке позиције претходних година.

Марко Ђурић

Фото: Канцеларија за Косово и Метохију

Цео српски народ на Косову и Метохији ожалошћен је и осрамоћен понашањем народног посланика Маринике Тепић и њеног партијског старешине Драгана Ђиласа.

Као директору Канцеларије за Косово и Метохију требало би вероватно, у нормалним околностима, да ми буде драго да видим да тесно сарађују албанске странке из наше јужне покрајине и странке организоване само за подручје централне Србије. Нажалост, након данашњег излива страначке острашћености Маринике Тепић, могу да кажем да ми није драго и да ме је као грађанина срамота.

На страну све страначке и политичке размирице, једноставно људски не могу да разумем како је могуће да неко ћути на таксе за млеко за српску децу, хапшења и прогоне Срба, осуду Ивана Тодосијевића на две године робије због изнетог става о Рачку, агресији на нашу земљу и злочинима УЧК, а онда се обрушава на борбу сопствене земље против једнострано проглашене независности наше јужне покрајине, само зато што је политички архитекта успеха Србије на том плану Александар Вучић.

Чудна је коинциденција да је независност Косова, додуше баш и проглашена у време власти чији је тајкун Драган Ђилас био један од назовимо то пословних стубова, истовремено лично бележећи светске рекорде у профиту продајући рекламне секунде на РТС-у са позиције градоначелника Београда.

Могуће је и да Ђилас мерка или је већ закључио сличан аранжман са Радио-телевизијом Косова па се подршком Пацолијевој кампањи за признања кроз уста Маринике Тепић препоручује за даљу пословно-техничку сарадњу.