A A A ћир |  lat  
Naslovna » Aktuelno » Vesti » Đurić: Rezolucija o navodnom genocidu plod panike zločinaca

Đurić: Rezolucija o navodnom genocidu plod panike zločinaca

16. maj 2019.

Rezolucija prištinskog parlamenta o navodnom genocidu Srbije na Kosovu i Metohiji je klevetnički dokument, i plod je panike onih koji su suočeni sa optužbama za sopstvene zločine.

Marko Đurić

Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Ovaj propagandni pamflet potpuno previđa istinu o tome ko je pokrenuo kampanju terora i zločina nad civilima na Kosovu i Metohiji, i trebalo bi da posluži kao smokvin list kojim pravi zločinci pokušavaju da sakriju sopstvenu sramotu i odgovornost za počinjena zlodela.

Mnogi od onih koji grade konstrukciju o nekakvom genocidu nad Albancima i sami na rukama nose tragove krvi srpskih stradalnika, i svaki pomen genocida na Kosovu i Metohiji je verovatno podsvesni odjek njihove nečiste savesti.

Njihov takozvani državotvorni projekat suštinski je zasnovan na ideji etnički čistih teritorija i istrebljenja svih onih koji se nađu na putu ostvarenja sna o velikoj Albaniji, ali taj san će uskoro, siguran sam, snevati u zatvorskim ćelijama.

Civilizovan svet neće biti spreman da saučestvuje u prikrivanju i zataškavanju njihovih zlodela, i trenutak kada će biti prepušteni sami sebi i sopstvenoj krivici i sramoti je veoma blizu.