Насловна » Актуелно » Вести » Ђурић: Нека Тачи саопшти име и презиме убице, а не лажне вести и провокације

Ђурић: Нека Тачи саопшти име и презиме убице, а не лажне вести и провокације

27. децембар 2018.

Позивам Хашима Тачија да домаћој и међународној јавности именом и презименом каже ко је убица Оливера Ивановића и за то понуди чврсте доказе, а не лажне вести и провокације, као што је то данас учинио на новогодишњој конференцији за медије.

Марко Ђурић

Фото: Танјуг

Он доказе за тврдњу да се починици тог убиства налазе у Београду наравно нема, што га није спречило да на мангупски начин покуша да Србију наведе да се брани од његових бесмислених оптужби.

Подсећам да Приштина скоро годину дана одбија да сарађује у истрази убиства Оливера Ивановића, и да је одбила да са нашим истражним органима подели информације које би могле да доведу до расветљавања тог злочина.

Уместо тога, Приштина убиство Оливера Ивановића на најсрамотнији начин месецима користи у политичко-пропагандне сврхе у обрачуну са Србима на Косову и Метохији и Републиком Србијом.

Све то говори о чињеници да Приштини и Хашиму Тачију није и никада није ни било искрено стало да налогодавци и починиоци убиства Оливера Ивановића буду приведени правди, а нечињењем и усмеравањем истраге у погрешном смеру се заправо потврђује да траг до криваца води ка Приштини, а не ка Београду.