Насловна » Актуелно » Вести » Ђурић: Припрема се манипулација српским гласовима на КиМ
Етнички мотивисани инциденти на Косову и Метохији, 2021. Преговарачки процес са Приштином Informator
Време од преузимања обавезе формирања ЗСО
Година Месец Недеља Дан
Исказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19 Pecat

Ђурић: Припрема се манипулација српским гласовима на КиМ

13. октобар 2019.

Упозоравамо домаћу и међународну јавност да се припрема манипулација српским гласовима на Косову и Метохији, а све са намером да се пошто-пото у приштински парламент мимо воље нашег народа угура неки Куртијев Србин.

Марко Ђурић

Фото: Канцеларија за Косово и Метохију

Из овога цео свет треба да види какви шовинисти и лудаци се у Приштини баве политиком, а све се ово ради да би се Срби још једном лажно оптужили и изложили мржњи, са циљем да се из понора изборне катастрофе извуку Рада Трајковић и други Куртијеви кандидати.

Бизарно је каквим се триковима Приштина служи како би у овој шовинистичкој фарси срушила изборни резулатат Српске листе, и поручујемо свима који мисле да прекрајање изборне воље српског народа може остати без последица да још једном промисле, јер ово фингирање тровања, које подсећа на догађај из 1990. године, јесте брутални пример изругивања демократији и људским правима.

Јавност на Косову и Метохији се данима из пропагандних кухиња у Приштини припрема за некакав велеобрт приликом бројања гласова из централне Србије, и данас су, на перверзан и бизаран начин, учинили први корак ка потпуном укидању права Срба на слободну политичку вољу.

Не улазећи у то да ли су албански чланови приштинске Централне изборне комисије одглумили алергију, или су добили "шовинијазу" услед психосоматске реакције на присуство представника Српске листе, упозоравамо политичке актере у Приштини и њихове саветнике да се не играју са стабилношћу региона.

О овој срамоти ће бити информисан читав свет, и ако ико мисли да ово политичко разбојништво и мангупирање може да прође, грдно се вара.