Насловна » Актуелно » Вести » Ђурић: Сви смо ми Иван Тодосијевић!
Етнички мотивисани инциденти на Косову и Метохији, 2021. Преговарачки процес са Приштином Informator
Време од преузимања обавезе формирања ЗСО
Година Месец Недеља Дан
Исказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19 Pecat

Ђурић: Сви смо ми Иван Тодосијевић!

05. децембар 2019.

Сви смо ми Иван Тодосијевић! Оно што је он изрекао смета им јер њихова лажна држава као кула од карата почива на лажима и прикривању злочина, и зато се панично плаше сваког гласа истине.

Канцеларија за Косово и Метохију

Фото: Канцеларија за Косово и Метохију

Албански шовинисти данас су и званично суспендовали сва права српског народа на Косову и Метохији на слободу мишљења и говора, осудивши Ивана Тодосијевића на две године затвора због тога што је, на основу историјских чињеница, изрекао оно што сваки Србин зна и осећа.

Иван Тодосијевић је данас и званично постао жртва апартхејда због смелости да говори истину и држава Србија ће му пружити сваки вид заштите од прогона.

Српски народ нико не може судским пресудама и декретима приморати да прихвати исфабриковане интерпретације прошлости, затвори очи пред непобитним истинама о измишљеном злочину над цивилима у Рачку и да пристане на заташкавање злочина које су чинили терористи УЧК.

Приштинско правосуђе данас је нанело несагледиву штету процесу помирења на Косову и Метохији, ставивши се отворено у службу шовинистичке кампање против читавог српског народа у покрајини.

Позивам Србе на Косову и Метохији да наставе да једнако смело и истинољубиво као и до сада говоре о злочинима УЧК и чињеници да су западне обавештајне службе и њихова пропагандна машинерија креирали лажну слику о догађајима у Рачку како би НАТО добио повод за рат против Савезне Републике Југославије.

Нека се Приштина не нада да ће сломити вољу Срба да опстану на Косову и Метохији тако што ће затварати њихове политичке прваке, а Србија и српски народ данас су, овом антиправном пресудом, само још више учвршћени у решености да се одупру нацификацији друштва у нашој јужној покрајини.