Насловна » Актуелно » Вести » Ђурић: Беџет Пацоли је министар лажи и дезинформација
Етнички мотивисани инциденти на Косову и Метохији, 2021. Преговарачки процес са Приштином Informator
Време од преузимања обавезе формирања ЗСО
Година Месец Недеља Дан
Исказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19 Pecat

Ђурић: Беџет Пацоли је министар лажи и дезинформација

17. децембар 2019.

Беџет Пацоли је министар лажи и дезинформација, јер његово "министарство", које не би смело ни да постоји по још увек важећој Резолуцији 1244, лаже о свему, како о броју држава које су признале једнострано проглашену независност Косова, тако и о таласу повлачења признања.

Марко Ђурић

Фото: Канцеларија за Косово и Метохију

Сада, схвативши да је поражен на међународном плану, покушава да пласира кампању за повратак у прошлост и копање по гробовима, али само једне од страна у сукобу, показујући тиме да је у верној служби политике шовинизма и сегрегације.

Да је и мало мудар, макар би се правио да мари и за недужне жртве српског народа и других неалбанаца, али је политичка клика којој припада толико огрезла у мржњи да чак ни то није у стању да уради.

Пацоли је данас један од барјактара најпримитивније шовинистичке кампање која потпуно занемарује историјске чињенице и на крајње циничан и нечовечан начин негира злочине терористичке УЧК.

Само у изврнутој реалности, у којој је могуће да Иван Тодосијевић буде осуђен на две године затвора зато што је говорио истину, људи попут Пацолија могу се издавати за алтруисте и праведнике и некоме делити лекције о човечности и правди.