Насловна » Актуелно » Вести » Ђурић: Ристића боли што је Србија захваљујући председнику Вучићу повратила своју част
Етнички мотивисани инциденти на Косову и Метохији, 2021. Преговарачки процес са Приштином Informator
Време од преузимања обавезе формирања ЗСО
Година Месец Недеља Дан
Исказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19 Pecat

Ђурић: Ристића боли што је Србија захваљујући председнику Вучићу повратила своју част

14. јануар 2019.

Хистерични напади људи из Савеза за Србију на председника Александра Вучића још једном потврђују да је намера те интересне групе да изазивањем друштвене нестабилности на препад запоседне државне функције и државну касу из које су својевремено пограбили све што се дало отети.

Марко Ђурић

Фото: Канцеларија за Косово и Метохију

Славиша Ристић, као један од учесника највеће отимачине националног богатства у историји Србије, након што је претио председнику Вучићу да ће проћи као Зоран Ђинђић, сада тражи и да буде анатемисан, јер он би да га казни и на оном свету због тога што је лопове из Савеза за Србију зауставио у пљачкању и харачењу Срба на Косову и Метохији.

Председник Вучић је Србију вратио на Косову и Метохију након што су је Ристић и његови некадашњи и садашњи политички партнери оданде отерали лоповлуком и капитулантским нагодбама са међународном заједницом.

Ристића, дакле, боли што је Србија повратила своју част и што земље које су у време његове власти признале једнострано проглашење независности Косова данас, захваљујући председнику Вучићу, повлаче та признања.

Славиша Ристић и њему слични политички маргиналци јесу губитници транзиције Србије од понижене и похаране земље ка уређеној, демократској и просперитетној држави и отуда је њихово незадовољство разумљиво, међутим грађани им никада неће дозволити да се врате у пљачкашки поход, а у томе им неће помоћи ни оностране силе које призивају.