Насловна » Актуелно » Вести » Петковић: Тадић лажима покушава да опере своју бруку
Етнички мотивисани инциденти на Косову и Метохији, 2021. Преговарачки процес са Приштином Informator
Време од преузимања обавезе формирања ЗСО
Година Месец Недеља Дан
Исказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19 Pecat

Петковић: Тадић лажима покушава да опере своју бруку

14. октобар 2020.

Борису Тадићу српски народ никада неће заборавити да је Косово једнострано прогласило независност за време његове власти. И уместо да и сада ћути, као што је тада ћутао и побегао у Румунију, он лажима покушава да опере своју бруку која ће, ипак, живети довека.

 Петар Петковић

Фото: Канцеларија за Косово и Метохију

Нико не заборавља да су Тадићевом одлуком преговори измештени из УН на за нас мање повољан терен Европске уније.

Борис Тадић je и данас, као и последњих дванаест година, у Приштини уз Вука Јеремића један од омиљених српских политичара, којем редом захваљују сви албански политичари и јавност.

Тадић због својих дилетантских потеза са Јеремићем у Приштини ужива углед јер је директно одговоран за то што је самопроглашено Косово од Међународног суда правде добило потврду легалности проглашења независности, што и до данас приштински сепаратисти користе као највећи политички аргумент у међународној комуникацији.

Тиме ће Тадић, који је ослабио позиције Србије у јужној покрајини и отежао положај српског народа, остати запамћен као један од највећих рушилаца српских државних и националних интереса у историји и као један од највећих савезника албанског сепаратистичког покрета.

Због свега тога, тај човек, који је и десетковао српску војску и укинуо легендарни Приштински корпус, треба коначно да оде у неки други филм - неми.